Спільна акція на честь дня захисту дітей

Завдяки Георгию Тукі було проведено цю акцію.

01.06.2015 спільними зусиллями з Наталією Хилько (глава “Open Vereign” e.V., Фрайбург) та Світлани Подоби (волонтер української діаспори у Мюнхені) організована доставка гуманітарного вантажу, приурочена до міжнародного дня захисту дітей. Також надана цілеспрямована допомога обласної центральної лікарні ім. Мечникова м. Дніпропетровська: їй доставлені медикаменти, милиці, перев’язувальні матеріали. Надано адресну допомогу фізичним особам.

Контактні особи та волонтери мюнхенської діаспори Світлана та Юрій Подоби.

У вантаж увійшли: дитячий одяг, спортивний інвентар, велосипеди, іграшки,
канцелярські товари.

Представник української діаспори у Мюнхені Андрій передав три ролатора, а також речі.

Це фото зроблено безпосередньо перед від’їздом в Україну. Волонтери нашої організації, які активно брали участь у підготовці та складанні гуманітарного вантажу і його доставку зі своїми дітьми:
Вікторія Цетера і Летиція Цетера,
Ольга Мирська і Мартін Мирський.

Дитячому будинку інвалідів у Києві (Києво-Святошинського району) доставлені дитячий одяг та іграшки.

Окрім гуманітарної допомоги, вихованці будинку інвалідів отримали масу позитивних вражень.

IMAG1830

М. Дніпропетровськ, обласна клінічна лікарня ім. Мечникова.
У штаб допомоги пораненим доставлені медикаменти, милиці, перев’язувальні матеріали.
На фото – наші друзі і помічники з Дніпропетровська: Олена Лучко, Наталія Насиковська і Олександр.

Це фото зроблено в лікарні м Чернігів. Нашому другові пораненому воїну батальйону “Чернігів” Петру Швидкому доставлені кріслокаталка, милиці, тростина, корсет, ролатор і медикаменти.

IMG_8774 IMG_8779

Лариса Самарська, – мати маленької киянки Лізи, яка страждає на фенілкетанурію, – отримала гуманітарну допомогу: життєво необхідні дівчинці медикаменти і харчування, а також речі.

received_859435354103639 received_859435357436972 received_859435367436971

Гуманітарна допомога доставлена нашому другові волонтеру Віталію Паничу для подальшої цільової передачі.

church

Ще одним заслуговуючим на довіру розповсюдником цільової допомоги виступив старший пресвітер В. С. Любчак.

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.