Доставка гуманітарного грузу

У нашій акції по доставці гуманітарного вантажу взяли активну участь громадська організація “МЦАІ” міста Нове Розділля та представниця української діаспори з Франкфурту Світлана Ровшан.
Nashi_Volontery
Наші волонтери

Blok_Nove_Rozdillya_1 Blok_Nove_Rozdillya_2 Blok_Nove_Rozdillya_3 Blok_Nove_Rozdillya_4
Blok_Nove_Rozdillya_5 Blok_Nove_Rozdillya_6 Blok_Nove_Rozdillya_7 Blok_Nove_Rozdillya_8
Blok_Nove_Rozdillya_9 Blok_Nove_Rozdillya_10 Blok_Nove_Rozdillya_11
Blok_Nove_Rozdillya_12 Blok_Nove_Rozdillya_13 V_dogonku
Місто Новий Розділ.

У місто Новий Розділ доставлені одяг, медикаменти, перев’язувальні матеріали, операційні халати, захисні маски, інвалідне крісло, ролятори, милиці, памперси і 2 тренажера для міської лікарні, реабілітаційного центру та центру інвалідів.

Святошинському дитячому будинку інвалідів у Києві доставлені дитячий одяг, іграшки, медикаменти, засоби особистої гігієни.
Kiew_Dom_Invalidov_1 Kiew_Dom_Invalidov_2 Kiew_Dom_Invalidov_3 Kiew_Dom_Invalidov_4
Kiew_Dom_Invalidov_5 Kiew_Dom_Invalidov_6 Kiew_Dom_Invalidov_7 Kiew_Dom_Invalidov_8

У Київський дитячий медичний центр “Сирець” доставлені медикаменти та перев’язувальні матеріали.
LOR_Syrez_1 LOR_Syrez_2

Доктор Деньга Валерій Петрович

У місто Чернігів нашому другові Петру Швидкому для реабілітації після важкого поранення доставлений тренажер.
Petya

До Чернігівської міської лікарні доставлені: медикаменти, перев’язувальні матеріали, операційні халати, памперси і милиці.

Likarnya Blank_Zvit_Chernigov

У Маріупольський госпіталь передана машина швидкої допомоги, а також: Медикаменти, перев’язувальний матеріал, персональні аптечки, медичні халати.
Mariupol_1 Mariupol_2

10.10.2015 спільно з представницею франкфуртської української діаспори Світланою Ровшан, українським волонтерам волонтерського центру «Милосердя» що приїхали на наше запрошення з Черкас була передана гумманітарна допомога для реабілітаційного центру: медикаменти, засоби гігієни, постільна білизна, ковдри, одяг, взуття, велосипеди та господарські інструменти.

Cherkassy01
Світлана Ровшан, Ніколай Сташук та Олег Скалько.

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.